Door Bij Nader Inzien (redactie)

De Socratesbeker wordt ieder jaar uitgereikt aan de auteur van het meest urgente, oorspronkelijke en prikkelende Nederlandstalige filosofieboek. De jury selecteerde twintig boeken die kans maken op de prijs voor het beste filosofieboek van 2021.

De jury, bestaande uit Rosan Hollak (juryvoorzitter en redacteur boeken NRC Handelsblad), Bert Bultink (hoofdredacteur Knack), Tanny Dobbelaar (recensent filosofie Trouw en docent essayistiek), Pieter Pekelharing (docent filosofie aan de Universiteit van Amsterdam) en Hannah Achterbosch (coördinator Filosofie Magazine) selecteerde 20 filosofieboeken die in aanmerking komen voor de Socratesbeker.

Oproep: recensenten gezocht

Bij Nader Inzien is op zoek naar filosofen die hun academische expertise willen inzetten om bovenstaande boeken te recenseren. Wil je een recensie voor ons schrijven, neem dan contact met ons op via bijnaderinzienblog@gmail.com.


Meer:

Volg ons op

TwitterInstagramFacebook

Op de hoogte blijven per mail?

Wanneer wil je een e-mail ontvangen?

Steun ons

Doneer Word vriend