Door Bij Nader Inzien (redactie)

Vanaf vandaag gaan de filosofen van Bij Nader Inzien weer bloggen! Met trots kunnen we melden dat onze gelederen significant zijn versterkt: ook Neelke Doorn, Machteld Geuskens, Beatrijs Haverkamp, Yolande Jansen, Marjolein Lanzig, Carla Rita Palmerino, Katrien Schaubroek, Annemarie van Stee en Albert Visser zullen hun geluid het komende jaar laten horen! Bij Nader Inzien kent nu afgevaardigden van 12 universiteiten, en hoopt snel uit te groeien tot de plaats waar men bij uitstek met filosofische aandacht over de wereld kan reflecteren – want die ziet er bij nader inzien vaak anders uit.
Veel leesplezier dit academisch jaar!


Volg ons op

TwitterInstagramFacebook

Op de hoogte blijven per mail?

Wanneer wil je een e-mail ontvangen?

Steun ons

Doneer Word vriend