Door Bij Nader Inzien (redactie)

Beste BNI-lezer,

Het is vandaag #worldphilosophyday: een dag waarop het belang van de filosofie wordt gevierd! Een belang dat de redactie van Bij Nader Inzien volmondig onderschrijft.

We ontvingen het afgelopen jaar een overweldigende hoeveelheid aan artikelen. Over triage bij schaarste van ziekenhuisbedden, over wokewashing door commerciële bedrijven, over utilitaristische argumenten voor een lockdown, of over de vraag waarom het belangrijk is literatuur te lezen. Verschillende artikelen werden opgepikt door grotere media (dagbladen, televisie en radio). En dat alles dankzij vrijwillige bijdragen van auteurs en redacteuren.

Hier gaan we graag mee door! Maar om ons platform draaiende te houden, hebben we wel financiële steun nodig. Ook willen we investeren in nieuwe projecten, zoals een filosofische podcast over het mens- en wereldbeeld achter alle partijprogramma’s in aanloop naar de verkiezingen.

Word vandaag nog vriend of donateur en steun ons in de ambitie Bij Nader Inzien te laten voortbestaan en groeien. Kijk hier voor meer informatie.

Hartelijke groeten,

De redactie van Bij Nader Inzien
Daphne, Dick, Eveline, Huub, Josette, Lianne, Linde, Matthé, Natascha, Seppe enWillem.


Volg ons op

TwitterInstagramFacebook

Op de hoogte blijven per mail?

Wanneer wil je een e-mail ontvangen?

Steun ons

Doneer Word vriend

2 Comments

Comments are closed.