Door Bij Nader Inzien (redactie)

De Socratesbeker wordt ieder jaar uitgereikt aan de auteur van het meest urgente, oorspronkelijke en prikkelende Nederlandstalige filosofieboek. De jury selecteerde twintig boeken die kans maken op de prijs voor het beste filosofieboek van 2020.

De jury, bestaande uit Bastiaan Rijpkema (Universiteit Leiden), Paul Cobben (emeritus-hoogleraar Universiteit van Tilburg), Mariska Jansen (journalist), Marnix Verplancke (journalist De Morgen en Knack) en Rosan Hollak (journalist NRC Handelsblad). selecteerde 20 filosofieboeken die in aanmerking komen voor de Socratesbeker.

Oproep: recensenten gezocht

Bij Nader Inzien is op zoek naar filosofen die hun academische expertise willen inzetten om bovenstaande boeken te recenseren. Wil je een recensie voor ons schrijven, neem dan contact met ons op via bijnaderinzienblog@gmail.com.

Wil je de auteurs en de boekensector steunen? Via bovenstaande links kun je de boeken bestellen bij boekhandel Bazarow, de eerlijke boekensite die zich keert tegen roofkapitalisme. De auteurs ontvangen een extra afdracht per verkocht exemplaar.


Volg ons op

TwitterInstagramFacebook

Op de hoogte blijven per mail?

Steun ons

Doneer Word vriend

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *